По ваше желание, Д-р Захари Петров може да се ангажира да съблюдава и координира процеса на диагностика или лечение в други лечебни заведения – както в извънболничната, така и в болничната помощ. Присъствието на ваш доверен лекар в диагностично-лечебния процес на всички нива е гарант за професионално отношение при извършването на медицинските услуги. Консултациите тип „второ мнение“ от доверен лекар са рутинна част от съвременните медицински стандарти. Целта им не е конфронтация на становища, а  разглеждане на вашия проблем в цялост, от различни ъгли, за намиране на оптимално решение и избягване на пропуски.

0887 525176

КОВИД19/COVID19 разположение в периода на цялото заболяване.

Д-р Захари Петров е доверен лекар на много пациенти с КОВИД19/COVID19 и е на разположение за консултации, проследяване, разчитане на тестове, второ лекарско мнение, медицински съвети за профилактика и избягване на усложнения във всички фази на заболяването, остър, подостър, post/long COVID19, поведение при спешности.

Молим ви да спазвате мерките и да бъдете отговорни както към себе си, така и към околните. Прегледите са задължително с лични предпазни средства и само след предварителна уговорка и записан час.

Ние ви изпращаме по-здрави, вие предайте нататък!