Д-р Захари Петров извършва домашни посещения за хирургична обработка, смяна на превръзки и лечение на различни видове труднозаздравяващи рани по домовете.

Най-често това са декубитални рани от залежаване, съдови, диабетни рани, рани след операция, при онкологични процеси и рани с комбиниран характер.

Всяка рана е различна както човека, който я носи.

Съвременното ранево лечение се фокусира върху причината за възникване на раните и изисква цялостен общ преглед от лекар и лечение на целия организъм, а не просто прилагане на едно или друго локално средство, мехлем или скъпа превръзка.

След като запишете час, лекарят ще ви посети на място за преглед на пациента, хирургична обработка на раната, направа на нужната превръзка и изготвяне на индивидуален протокол за ранево лечение.

Запишете час за домашно посещение от лекар и лечение на рани по домовете на телефон:

0887 525176

Подробна тема относно лечението на различните видове рани и най-вече раните от залежаване можете да намерите в нашия форум – раздел лечение на декубитални рани

КОВИД19/COVID19 разположение в периода на цялото заболяване.

Д-р Захари Петров е доверен лекар на много пациенти с КОВИД19/COVID19 и е на разположение за консултации, проследяване, разчитане на тестове, второ лекарско мнение, медицински съвети за профилактика и избягване на усложнения във всички фази на заболяването, остър, подостър, post/long COVID19, поведение при спешности.

Молим ви да спазвате мерките и да бъдете отговорни както към себе си, така и към околните. Прегледите са задължително с лични предпазни средства и само след предварителна уговорка и записан час.

Ние ви изпращаме по-здрави, вие предайте нататък!